POČITNIŠKO VARSTVO

počitnice z nepozabnimi spomini

FUTSAL KAMP siliko

pexels-noelle-otto-906073

Kamp je namenjen vsem otrokom, ki si počitnice želijo preživeti aktivno in se pobližje spoznati z futsalom oziroma nadgradi svoje znanje z individualnimi treningi.

V sodelovanju z prvoligaškim futsal klubom Siliko organiziramo 3 dnevni kamp:

AKTIVNE POLETNE POČITNICE

Aktivne poletne počitnice se izvajajo v času šolskih počitnic. Vsako leto razpišemo termine, kateri so rezervirani za počitniško varstvo. 

V času varstva, ki traja od 7:00 do 16:00 skupaj z otroci ustvarjamo, se igramo, imamo kuharske delavnice, se preizkušamo v različnih športnih aktivnostih, se kopamo, igramo družabne igre, spoznavamo naravo in ustvarjamo nova prijateljstva. 

Naš cilj je, da poleg tega, da staršem omogočimo miren odhod v službo, tudi otrokom pričaramo nepozabne počitniške dneve in jim omogočimo kvalitetno preživet prosti čas v naravi in v krogu sovrstnikov tudi v času počitnic.

 

UTRINČKOV POLETNI TABOR

pexels-artem-podrez-8087926

Utrinčkov poletni tabor je edinstvena izkušnja in nepozabna 5-dnevna pustolovščina, obdana s polno doživetij, ki jih ponujamo otrokom.

Otroci se na taboru naučijo samostojnosti, spretnosti, priprave obrokov, postavljanja šotorov, jahanja konj, premagovanja višinskih izzivov, spoznavati in skrbeti za naravo in kar je najpomembnejše, naučijo se koristnih veščin in znanj, katera bodo uporabljali v vsakdanjem življenju.

Vsako leto se stke na desetine novih prijateljstev, ki trajajo še po zaključku tabora. Otroci gredo domov z eno čudovito, pustolovsko in prijateljsko dogodivščino, ki se jo bodo radi še dolgo spominjali in o njej pripovedovali ostalim.

AKTIVNE ZIMSKE POČITNICE

Aktivne zimske počitnice se izvajajo v času zimskih šolskih počitnic (odvisno od razpisanega termina za naš konec Slovenije).

V času varstva, ki traja od 7:00 do 16:00 se skupaj z otroci vsak dan odpravimo na novo doživetje (Woop park, kino, atlantis,..), se preizkušamo v različnih športnih aktivnostih, izdelujemo snežake, se sankamo, kepamo, igramo družabne igre, spoznavamo naravo in ustvarjamo nova prijateljstva. 

Naš cilj je, da poleg tega, da staršem omogočimo miren odhod v službo, tudi otrokom pričaramo nepozabne počitniške dneve in jim omogočimo kvalitetno preživet prosti čas v naravi in v krogu sovrstnikov tudi v času počitnic.