POČITNICE

5. utrinčkov poletni tabor

Vabljeni, da preživite del letošnjih poletnih počitnice v naši družbi. Utrinčkov poletni tabor bo potekal od 08.07 – 12.07.2024.

KAJ BOMO LETOS POČELI?

Naš letošnji poletni tabor bo poln nepozabnih dogodivščin za otroke! Skupaj bomo odšli na morje, kjer nas čaka razburljivo veslanje s kajaki, SUP-anje, vožnja s pedolini, sproščeno plavanje. V adrenalinskem parku se bomo preizkusili v plezanju, hoji po visokih vrveh in premagovanju različnih ovir.

Po vseh teh aktivnostih nas čaka osvežitev v naravnem kopališču, kjer se bomo ohladili in zabavali ob vodnih igrah. Ne pozabimo tudi na jahanje konjev, kjer bodo otroci doživeli pristni stik z naravo.

Vsak dan bo poln ustvarjalnih delavnic, kjer bodo otroci lahko izrazili svojo domišljijo in ustvarjalnost. Pripravili bomo tudi pravo kulinarično doživetje, saj bomo skupaj pekli okusne pice izpod peke.

Seveda pa ne smemo pozabiti na napihljiva igrala, ki bodo vsak dan prava atrakcija in vir neskončne zabave. Poleg tega bomo skupaj izdelali tudi taborniško zastavo, ki bo simbol našega skupnega doživetja.

Večeri bodo rezervirani za posebne zabave ob tabornem ognju, kjer se bomo družili, prepevali in ustvarjali nepozabne spomine. Naš poletni tabor bo zagotovo poln smeha, dogodivščin in prijateljstva!

Cena je 220€ za člane Športnega utrinka, za vse ostale pa 240€ (vključeno varstvo, vseh 5 dnevnih obrokov, ves material za ustvarjanje, prenočišče, šotori,..). Doplačilo za prevoze in vstopnine se obračuna posebej (cca 40€), odvisno od števila prijavljenih otrok. V primeru več otrok iz iste družine je na vsakega naslednjega otroka 10% popust. 


Zagotovi si svoje mesto na 5. Utrinčkovem poletnem taboru

Utrinčkov tabor 2023

OSTALE DEJAVNOSTI/DOGODKI

FUTSAL KAMP siliko

pexels-noelle-otto-906073

Kamp je namenjen vsem otrokom, ki si počitnice želijo preživeti aktivno in se pobližje spoznati z futsalom oziroma nadgradi svoje znanje z individualnimi treningi.

V sodelovanju z prvoligaškim futsal klubom Siliko organiziramo 3 dnevni kamp:


Cena: 130€


Prijavi se

AKTIVNE POLETNE POČITNICE

Aktivne poletne počitnice se izvajajo v času šolskih počitnic. Vsako leto razpišemo termine, kateri so rezervirani za počitniško varstvo. 

V času varstva, ki traja od 7:00 do 16:00 skupaj z otroci ustvarjamo, se igramo, imamo kuharske delavnice, se preizkušamo v različnih športnih aktivnostih, se kopamo, igramo družabne igre, spoznavamo naravo in ustvarjamo nova prijateljstva. 

Naš cilj je, da poleg tega, da staršem omogočimo miren odhod v službo, tudi otrokom pričaramo nepozabne počitniške dneve in jim omogočimo kvalitetno preživet prosti čas v naravi in v krogu sovrstnikov tudi v času počitnic.

 


Cena: 25€/dan 100€/teden


Prijavi se

UTRINČKOV POLETNI TABOR

pexels-artem-podrez-8087926

Utrinčkov poletni tabor je edinstvena izkušnja in nepozabna 5-dnevna pustolovščina, obdana s polno doživetij, ki jih ponujamo otrokom.

Otroci se na taboru naučijo samostojnosti, spretnosti, priprave obrokov, postavljanja šotorov, jahanja konj, premagovanja višinskih izzivov, spoznavati in skrbeti za naravo in kar je najpomembnejše, naučijo se koristnih veščin in znanj, katera bodo uporabljali v vsakdanjem življenju.

Vsako leto se stke na desetine novih prijateljstev, ki trajajo še po zaključku tabora. Otroci gredo domov z eno čudovito, pustolovsko in prijateljsko dogodivščino, ki se jo bodo radi še dolgo spominjali in o njej pripovedovali ostalim.


Cena: 240€ + vstopnine & prevozi


Prijavi se

AKTIVNE ZIMSKE POČITNICE

Aktivne zimske počitnice se izvajajo v času zimskih šolskih počitnic (odvisno od razpisanega termina za naš konec Slovenije).

V času varstva, ki traja od 7:00 do 15:00 se skupaj z otroci vsak dan odpravimo na novo doživetje (Woop park, kino, atlantis,..), se preizkušamo v različnih športnih aktivnostih, izdelujemo snežake, se sankamo, kepamo, igramo družabne igre, spoznavamo naravo in ustvarjamo nova prijateljstva. 

Naš cilj je, da poleg tega, da staršem omogočimo miren odhod v službo, tudi otrokom pričaramo nepozabne počitniške dneve in jim omogočimo kvalitetno preživet prosti čas v naravi in v krogu sovrstnikov tudi v času počitnic.


Prijavi se