o nas

športni utrinek

kako je zgodba nastala?

Leta 2015 se je porodila ideja, 180 dni se je oblikovala vizija in 1.9.2016 se je začelo. Počasi, korak za korakom.

Preden sva se odločila iti svojo pot, sva oba delovala kot trenerja v drugih klubih, kjer sva se učila in izpopolnjevala svoja znanja. Oba sva že od malih nog vsakodnevno vključena v šport. 

Nekega dne sva se pogovarjala, da si želiva, da bi tudi najini otroci nekoč lahko odrasli v okolju, ki je prepleten s športom in zdravim načinom življenja. Takoj sva opazila, da v naši okolici te možnosti ni, zato sva se odločila, da poskusiva iti svojo pot in našemu kraju, kjer prebivava, doprinesti dodano vrednost s športnimi dejavnostmi za otroke. 

Na začetku sva poučevala samo ples in nogomet, čez leta pa sva prisluhnila željam ljudi okrog naju in tako dodala v naše programe še ostale vadbe: plezanje, borilne veščine, vadbo za odrasle, pilates, zumbo, jogo,.. 

Zakaj sva poleg služb, še najin popoldanski prosti čas popolnoma zapolnila z vsemi temi dejavnostmi? Zato, ker je najina edina želja ta, da se v tako lepem kraju, lahko ljudje malo razbremenijo in konec koncev tudi veliko koristnega naredijo za svoje zdravje z obiskom naših raznovrstnih vadb.

To je najin način življenja in res si ne predstavljava biti brez vseh teh nasmejanih obrazov in toplih objemov, ki ti jih vsakodnevno namenijo otroci.

kaj vse smo že dosegli?

Otroci so tisti ki jim namenjamo še posebej ogromno pozornosti, saj smo mnenja, da če ima otrok postavljen trden temelj kvalitetnega in zdravega preživljanja svojega prostega časa, bo v življenju šel po pravih smernicah in dosegel ogromno osebnih zmag in zadovoljstev. Pri športu se otroci naučijo sodelovanja, vztrajanja, premagovanja lastnih ovir, zdravega načina življenja in kar je tudi zelo pomembno, spoznajo ogromno novih prijateljstev, s katerimi se bodo lahko tudi brez naših dejavnosti, športno družili in preživljali res kvaliteten čas.

Vsako leto organiziramo za otroke različne turnirje, na katerih nabirajo izkušnje, se veselijo zmag, se učijo sprejeti poraze in spoznajo še ostale otroke, ki trenirajo isti šport. Mogoče se pa srečajo v srednji šoli, kjer bodo že prijatelji in bodo lahko nadaljevali s pisanjem skupne poti v športu. Poleg turnirjev pa vsako leto priredimo tudi čisto svojo plesno predstavo, kjer otroci pripravijo vse rekvizite in sceno, se naučijo dramskega besedila in poleg odplešejo še vsaj 2 različni koreografiji. Se vam zdi nemogoče? Tudi nam se je, vendar ko vidiš kakšno strast in željo imajo otroci, da pokažejo kaj zares vse zmorejo, vidiš, da je tudi nemogoče – mogoče. Tako zelo ponosni smo na njih. 

V 8 letih delovanja je naše vadbe obiskalo že preko 2000 udeležencev, organizirali smo preko 100 rojstno-dnevnih zabav, organizirali in soorganizirali več kot 30 dogodkov, se udeležili šolskih plesnih festivalov, nogometnih turnirjev,.. Z veseljem se odzovemo tudi na vsako povabilo za plesne nastope in druge prireditve, ki jih lahko polepšamo s športom in otrokom ponudimo novo izkušnjo.

Children's,Team,Painting,On,The,Wall

naša vizija

7 let kasneje je vizija še vedno enaka – otrokom in staršem ponuditi izobraževalne, športno-rekreativne in animacijske storitve na način, ki bi nudile najvišjo stopnjo varnosti, ustrezno strokovno podporo ter t.i. “all inclusive” izkušnjo. Lahko zagotovim, da se bomo tudi v prihodnje trudili po svojih močeh in delali ter delovali s srcem in posluhom za otroke.

hvala, ker skupaj z nami soustvarjate zgodbo.

HVALA VAM, 
ker verjamete v nas, le tako lahko skupaj rastemo in, da nam tudi ob slabih dnevih pomagate verjeti, da je naša pot prava in obdana s pravimi, srčnimi ljudmi. Brez vas, ne bi bilo nas. zato res iz srca hvala, da lahko ponosno nadaljujemo svojo pot, za katero verjamemo da gre samo še navzgor.

 

0 +
vadečih
0 +
rojstno-dnevnih zabav
0 +
organiziranih dogodkov
0 +
izvedenih vadb